Tilasäiliöt

Ammattilaisemme asentavat ja huoltavat uusia ja käytettyä Mueller -tilasäiliöitä maitotiloille ja elintarviketeollisuuden tarpeisiin.

Maitotiloilla ja elintarviketeollisuudessa tilasäiliöratkaisujamme tarvitaan nopeaan lämpötilojen laskemiseen ja säilytystarpeisiin. Ammattilaisemme varmistavat, että maidon alkutuotantoon ja teollisuuden tarpeisiin liittyvät jäähdytys- ja kylmävarastointivaiheet saadaan onnistumaan tarpeiden, energiatehokkuuden ja lainsäädännön mukaisesti.

Tilasäiliöiden asennukset

Ammattilaisemme asentavat uusia Mueller -tilasäiliöitä maitotiloille ja elintarviketeollisuuden tarpeisiin. Tutustu täällä Suomen Tilasäiliö Oy:n Mueller -tilasäiliöratkaisuihin.

Mueller maitosiilot
Esijaahdytysratkaisut - Tilasäiliö - Palvelu - SFT finntekniikka Oy

Esijäähdytysratkaisut

Maitotiloilla tilasäiliöratkaisuissamme esijäähdytyslaitteilla pyritään jäähdyttämään maito heti lypsyn jälkeen, jolloin suuri osa maidon lämpöenergiasta voidaan ottaa talteen vesijohtoveden lämmitystä varten ja samalla vähennetään tilasäiliössä tapahtuvaa jäähdytystarvetta. Maidon esijäähdytyksellä on myös positiivisia vaikutuksia maidon laatuun, koska sillä vähennetään bakteerien lisääntymistä nopeammin tapahtuvan jäähdytyksen toimesta.

 

Ammattilaisemme suunnittelevat ja mitoittavat erilaiset esijäähdytysjärjestelmät aina tilan tarpeiden mukaisesti. Valikoimastamme löytyy Mueller Pipe Cooler -putki- ja levylämmönvaihtimet.

Huolto

Tilasäiliöiden on toimittava kellon ympäri päivästä toiseen, joten ammattilaistemme toimesta tapahtuva joustava palvelu korostuu maitotilojen toiminnassa. Huoltopalvelumme kattaa koko tilasäiliöiden elinkaaren ja asiakkaillamme on myös mahdollisuus helpottaa omaa työtään huoltosopimuksella, jossa ammattilaisemme hoitavat tilasäiliöiden säännölliset huollot ja huoltokirjanpidon. Asiakkaidemme ei näin tarvitse itse huolehtia vuosittaisia huoltoja vaan hoidamme sen heidän puolestaan.

 

Sopimusasiakkaillamme on käytössään 24/7 -päivystyspalvelu, jotta heillä on mahdollisuus saada apua ja varaosia vuoden jokaisena päivänä.

Mueller lisävarusteet - Palvelu - SFT finntekniikka Oy
Mueller varaosat Mueller, SSP, Meko ja Roka - Palvelu - SFT finntekniikka Oy

Varaosat

Myymme tilasäiliöiden varaosia useisiin merkkeihin. Myytäviä varaosia on saatavilla kattavasti merkkeihin Mueller, SSP, Meko ja Roka. Näiden tilasäiliömerkkien kriittisimmät osat ovat myös varastotuotteitamme. Lisäksi yleisimpiä osia on saatavilla merkkeihin Wedholms, Galactea ja Delaval.

Tilasäiliöt, kuten kaikki muutkin laitteet, tarvitsevat säännöllistä huoltoa toimiakseen suunnitellulla tavalla. Säännöllisesti ja huolellisesti tehdyt huollot ja vuototarkastukset lisäävät laitteiden käyttöikää ja säästävät korjaus- ja käyttökustannuksia.

Tilasäiliöt kuuluvat myös vuototarkastettavien laitteiden piiriin, joten vaadittavia tarkastuksia voi olla 1-2 kertaa vuodessa riippuen tilasäiliöiden kylmäaineen tyypistä ja määrästä. Ammattilaisemme suorittavat vuototarkastukset F-kaasuasetuksen mukaisesti. Katso myös: LopetaR-404A / R-507A:n käyttö.

Tilasäiliöiden pesurit ja ohjausautomatiikat ovat maidon säilytyksen kannalta yhtä tärkeitä kuin maidon jäähdytyskin, joten myös nämä tarvitsevat huolto- ja ylläpitotoimenpiteitä, jotta voidaan säästää kustannuksia ja turvata maidon laatu. Oikein toimiva jäähdytyslaitteisto ei kuluta ylimääräistä energiaa ja takaa hyvän hyötysuhteen. Lisäksi maidon laatu säilyy varmemmin, kun kylmäkoneiston jäähdytysteho on vakaa ja jäähdytysaika pysyy sallituissa rajoissa.

Ammattilaisemme tekevät huolto- ja ylläpitotoimista dokumentit ja laitekohtaiset konekortit, jotta tietojen avulla voimme ennakoida eri komponenttien huollon tarvetta ja asiakkaamme ovat tietoisia oman tilasäiliön tilasta sekä siihen tehdyistä korjauksista ja huolloista.

Asiakkaamme suosittelevat

Huoltopäivystys 24/7

Käytössänne merkkiriippumaton kylmälaitteiden huollon puhelinpalvelumme, joka päivystää vuoden jokaisena päivänä.

050 5522 541