Tilasäiliöt

Ammattilaisemme asentavat ja huoltavat uusia ja käytettyä Mueller -tilasäiliöitä maitotiloille ja elintarviketeollisuuden tarpeisiin.

Maitotiloilla ja elintarviketeollisuudessa tilasäiliöratkaisujamme tarvitaan nopeaan lämpötilojen laskemiseen ja säilytystarpeisiin. Ammattilaisemme varmistavat, että maidon alkutuotantoon ja teollisuuden tarpeisiin liittyvät jäähdytys- ja kylmävarastointivaiheet saadaan onnistumaan tarpeiden, energiatehokkuuden ja lainsäädännön mukaisesti.

 

Mueller – Maailman johtava tilasäiliö valmistaja. Mueller ruostumattoman teräksen ja jäähdytyksen spesialisti. Yhtiö on perustettu jo 1940 ja on ollut alusta saakka tinkimätön laadusta. Suomeen tuotavat säiliöt valmistetaan Hollannissa, vaikka emoyhtiö onkin lähtöjään Yhdysvalloista. Hollannin tehtaan entinen nimi on SSP (Steinless steel products) ja näitä tankkeja onkin suomessa käytössä vielä todella paljon ja ovat tunnettusti todella lujia säiliöitä. 2000-luvulla  Paul Mueller Company ja SSP sekä huolto / myynti / vuokraus yhtiö Meko yhdistyivät. Uusi yhtiö nimettiin perustajansa mukaan Mueller. Nykyään Mueller on kansainvälinen jatkuvasti kasvava ja kehittyvä yhtiö jolla on tehtaat Hollannissa, Yhdysvalloissa ja Vietnamissa.

Janne Laakso, Myynti, suunnittelu ja laskenta, SFT Finntekniikka Oy

Janne Laakso

Myynti, suunnittelu ja laskenta

Mueller maitosiilot

Huippu laadukkaat Mueller maitosiilot saatavilla 12 000 litrasta 60 000:n litraan. RST-alkovi MIII ohjausjärjestelmällä valmiiksi tehtaalla asennettuna, joten asennus yksinkertainen. Varustamme siilot tarpeiden mukaan, esim. kylmäkoneistot, robotti varustus, esijäähdytys, lämmöntalteenotto jne.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri teille sopiva järjestelmä. Järjestelmän oikea suunnittelu ja mitoitus onkin hyvin tärkeää oikean ja energiatehokkaan toiminnan kannalta. Mueller MIII jäähdytyksen- ja pesun ohjausjärjestelmä on yhteensopiva kaikkien robottien kanssa. Kauttamme saat asennukset, huollot ja varaosat samasta paikasta.

 

Lataa esite Mueller maitosiiloista >

Mueller maitosiilot - Palvelu - SFT finntekniikka Oy
Tilasäiliö - Palvelu - SFT finntekniikka Oy

Mueller tilasäiliöt

Muellerin O- ja P- sarjan maidon jäähdytys tankit ovat täydellisiä korkealaatuisia kokonaisuuksia joiden ominaisuuksiin kuuluu korkea laadun lisäksi energia tehokkuus, erinomaiset jäähdytys ominaisuudet sekä järkevä hinta. Jäähdytyskoneikot kiinteänä tai irrallisena. Mueller tilasäiliöihin on myös saatavana runsaasti lisävarusteita. Mueller MIII jäähdytyksen- ja pesun ohjausjärjestelmä on yhteensopiva kaikkien robottien kanssa. Sama ohjausjärjestelmä sopii automaattilypsyyn ja perinteiseen lypsyjärjestelmään. Meiltä myös Muellerin säiliöiden varaosat ja huolto.

 

 

Lataa O-mallin tilasäiliön esite > 

Lataa P-mallin tilasäiliön esite >

Esijäähdytysratkaisut

Maitotiloilla tilasäiliöratkaisuissamme esijäähdytyslaitteilla pyritään jäähdyttämään maito heti lypsyn jälkeen, jolloin suuri osa maidon lämpöenergiasta voidaan ottaa talteen vesijohtoveden lämmitystä varten ja samalla vähennetään tilasäiliössä tapahtuvaa jäähdytystarvetta. Maidon esijäähdytyksellä on myös positiivisia vaikutuksia maidon laatuun, koska sillä vähennetään bakteerien lisääntymistä nopeammin tapahtuvan jäähdytyksen toimesta.

Ammattilaisemme suunnittelevat ja mitoittavat erilaiset esijäähdytysjärjestelmät aina tilan tarpeiden mukaisesti. Valikoimastamme löytyy Mueller Pipe Cooler -putki- ja levylämmönvaihtimet.

 

 

Lataa esite Mueller Pipecooler-esijäähdyttimistä >

Esijaahdytysratkaisut - Tilasäiliö - Palvelu - SFT finntekniikka Oy
Mueller lisävarusteet - Palvelu - SFT finntekniikka Oy

Huolto

Tilasäiliöiden on toimittava kellon ympäri päivästä toiseen, joten ammattilaistemme toimesta tapahtuva joustava palvelu korostuu maitotilojen toiminnassa. Huoltopalvelumme kattaa koko tilasäiliöiden elinkaaren ja asiakkaillamme on myös mahdollisuus helpottaa omaa työtään huoltosopimuksella, jossa ammattilaisemme hoitavat tilasäiliöiden säännölliset huollot ja huoltokirjanpidon. Asiakkaidemme ei näin tarvitse itse huolehtia vuosittaisia huoltoja vaan hoidamme sen heidän puolestaan.

 

Sopimusasiakkaillamme on käytössään 24/7 -päivystyspalvelu, jotta heillä on mahdollisuus saada apua ja varaosia vuoden jokaisena päivänä.

Varaosat ja lisävarusteet

Myymme tilasäiliöiden varaosia useisiin merkkeihin. Myytäviä varaosia on saatavilla kattavasti merkkeihin Mueller, SSP, Meko ja Roka. Näiden tilasäiliömerkkien kriittisimmät osat ovat myös varastotuotteitamme. Lisäksi yleisimpiä osia on saatavilla merkkeihin Wedholms, Galactea ja Delaval.

 

Myymme myös seuraavia Mueller lisävarusteita: Uutuutena Copeland digital scroll koneikot. 10 – 100% tehonsäätö. Aina oikea määrä jäähdytystehoa -> jopa 30% energian säästö. Energiataloudelliset ja tehokkaat Scroll kompressori koneikot. Uuden sukupolven HiPerForm E-star® koneikot. Lämmöntalteenotto Fre-Heater ja  Esijäähdytin Pipecooler.
 
Mueller varaosat Mueller, SSP, Meko ja Roka - Palvelu - SFT finntekniikka Oy

Tilasäiliöt, kuten kaikki muutkin laitteet, tarvitsevat säännöllistä huoltoa toimiakseen suunnitellulla tavalla. Säännöllisesti ja huolellisesti tehdyt huollot ja vuototarkastukset lisäävät laitteiden käyttöikää ja säästävät korjaus- ja käyttökustannuksia.

Tilasäiliöt kuuluvat myös vuototarkastettavien laitteiden piiriin, joten vaadittavia tarkastuksia voi olla 1-2 kertaa vuodessa riippuen tilasäiliöiden kylmäaineen tyypistä ja määrästä. Ammattilaisemme suorittavat vuototarkastukset F-kaasuasetuksen mukaisesti. Katso myös: LopetaR-404A / R-507A:n käyttö.

 

Tilasäiliöiden pesurit ja ohjausautomatiikat ovat maidon säilytyksen kannalta yhtä tärkeitä kuin maidon jäähdytyskin, joten myös nämä tarvitsevat huolto- ja ylläpitotoimenpiteitä, jotta voidaan säästää kustannuksia ja turvata maidon laatu. Oikein toimiva jäähdytyslaitteisto ei kuluta ylimääräistä energiaa ja takaa hyvän hyötysuhteen. Lisäksi maidon laatu säilyy varmemmin, kun kylmäkoneiston jäähdytysteho on vakaa ja jäähdytysaika pysyy sallituissa rajoissa.

Ammattilaisemme tekevät huolto- ja ylläpitotoimista dokumentit ja laitekohtaiset konekortit, jotta tietojen avulla voimme ennakoida eri komponenttien huollon tarvetta ja asiakkaamme ovat tietoisia oman tilasäiliön tilasta sekä siihen tehdyistä korjauksista ja huolloista.

Asiakkaamme suosittelevat

Huoltopäivystys 24/7

Käytössänne merkkiriippumaton kylmälaitteiden huollon puhelinpalvelumme, joka päivystää vuoden jokaisena päivänä.

050 5522 541