Palvelut

Kaupan kylmälaitteet

Myymme, huollamme ja asennamme kaupan kylmälaitteita pienistä kaupoista suuriin marketteihin
Sopimushuollossamme yli 20 myymälää.

Kotitalouden kylmälaitteet

Huollamme ja korjaamme kotitalouksien kylmiöt ja kylmähuoneet mm. Huurre kotikylmiöt, Porkka kotikylmiöt, Tehomet kotikylmiöt sekä sekä kylmähuoneet.

Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme laitteet myös pieniin ja suuriin juuresvarastoihin.
Kylmälaitteiden varaosat ja tarvikkeet saat meiltä merkistä riippumatta.

Kylmiöt, kylmävarastot, pakastevarastot

Toimitamme kylmä- ja pakastehuoneet asiakaan mittojen mukaisesti paikanpäälle toimintakuntoon asennettuna.
Elementteinä käytetään polyuretaani elementtejä 80mm ja 100mm eristeellä. Kylmäkoneistojen mitoitus asiakkaan vaatimuksien mukaisesti.

Ilmastoinnin jäähdytys

Toimitamme ilmastoinnin jäähdytyslaitteita aina pienistä split-jäähdyttimistä suuriin kiinteistöjäähdytyksiin saakka, myös vesi/liuosjäähdytys järjestelmät asennettuna avaimet käteen periaatteella. VRV jäähdytyslaitteet uutena vaihtoehtona useamman kohteen jäähdytykseen yhdellä ulkoyksiköllä.

Atk-tilojen jäähdytys

ATK-tilojen jäähdytys asiakkaan tarpeiden mukaisesti, vakioilmastointikoneet jäähdytys-, kuivatus-, lämmitys- ja kostutustoiminnoilla. Ns. split-mallit ainoastaan jäähdytysmalleina, koska emme suosittele tavallisia lämpöpumppuja ATK-tilojen jäähdyttämiseen.

Suunnittelu

Kokonaisvaltainen suunnittelu kylmälaitoksiin. Tehomitoitukset ATK-pohjaisilla ohjelmilla takaavat tarkan ja oikean mitoituksen kaikkiin kohteisiin, niin IV-jäähdytys, kylmiö- ja pakastehuoneisiin. Myös suunnittelu prossessijäähdytykseen.

Laitevuokraus

Meiltä saatavilla vaihtuva valikoima kylmälaitteita vuokralle. Ota yhteyttä mikäli tarvitset esimerkiksi pakastekonttia tilapäisesti vuokralle.