Referenssit

Olemme kokenut kylmäalan toimija ja olemme palvelleet asiakkaitamme kylmälaiteurakoinneissa, -huolloissa ja -korjauksissa ympäri Suomen jo yli kaksikymmentä vuotta. Vahvuuksiamme ovat asiantuntijuus, joustavuus ja reagointinopeus sekä kylmälaite- ja jäähdytysjärjestelmien kokonaisratkaisujen tuottaminen niin uudis- kuin saneerauskohteissa ns. avaimet käteen -palveluna.

Yrityksen toiminta on tuottanut pitkäaikaisia asiakassuhteita, joka kertoo tyytyväisistä asiakkaista ja onnistuneista pitkäjänteisistä kumppanuuksista. Räätälöimme palveluitamme asiakkaidemme liiketoimintaan sopivaksi, jonka vuoksi asiakkaat ovat myös arvostaneet tekemistämme ja saamaansa kokonaisuutta.

.

Referenssit

Kaupan kylmä- Palvelu - SFT finntekniikka Oy

Kaupan kylmä

Olemme toteuttaneet kokonaisvaltaisia kylmälaitekokonaisuuksia kauppojen käyttöön F-kaasuasetuksen (lue lisää F-kaasuasetuksesta) huomioon ottaen. Kokemusta ammattilaisiltamme löytyy niin ketjujen myymälöistä kuin yksittäisen myymäläyritysten kylmätoteutusten parista.

Asiakkaitamme ovat mm.:

Ilmastoinnin jäähdytys - Palvelu - SFT finntekniikka Oy

Ilmastoinnin jäähdytys

Olemme toteuttaneet kokonaisratkaisuja yritysten ja organisaatioiden jäähdytys-, lämmitys- ja energiatarpeisiin sekä uudis- että saneerauskohteissa. Kokemusta ammattilaisiltamme löytyy julkisten tilojen, myymälöiden, asumis- ja kauppakiinteistöjen ja teollisuuden parista.

Olemme toteuttaneet jäähdytysjärjestelmiä mm.:

Huolto ja ylläpito - Palvelu - SFT finntekniikka Oy

Huolto ja ylläpito

Huollamme ja ylläpidämme jatkuvasti asiakkaidemme kylmälaite- ja jäähdytysjärjestelmiä. Kokemusta ammattilaisiltamme löytyy kaupan kylmän, varastojen ja terminaalien sekä teollisuuden ja erilaisten prosessien huoltotarpeista ja -toimenpiteistä.

Asiakkaitamme ovat mm.:

Varasto ja terminaali - Palvelu - SFT finntekniikka Oy

Varastot ja terminaalit

Olemme toteuttaneet erilaisia elintarvikkeiden varastointiin liittyviä kylmäsäilytysratkaisuja. Kokemusta ammattilaisiltamme löytyy niin varastojen kuin terminaalien kylmätoteutusten parista.

Asiakkaitamme ovat mm.:

Teollisuus ja prosessit - Palvelu - SFT finntekniikka Oy

Teollisuus ja prosessit

Olemme toteuttaneet erilaisia elintarviketeollisuuden käyttöön tarkoitettuja, nopeaan lämpötilojen laskemiseen ja tuotteiden säilytykseen liittyviä, ratkaisuja. Kokemusta ammattilaisiltamme löytyy niin suurten elintarvikevalmistajien kuin pienempien suurtalouskeittiöiden kylmäprosesseista.

Asiakkaitamme ovat mm.:

Tilasäiliö - Palvelu - SFT finntekniikka Oy

Tilasäiliöt

Olemme toteuttaneet tilasäiliöratkaisujamme nopeaan maidon lämpötilojen laskemiseen ja säilytystarpeisiin. Kokemusta ammattilaisiltamme löytyy niin maitotilojen kuin elintarviketeollisuuden parista.

Olemme toimittaneet ympäri Suomen mm.:

Huoltopäivystys 24/7

Käytössänne merkkiriippumaton kylmälaitteiden huollon puhelinpalvelumme, joka päivystää vuoden jokaisena päivänä.

050 5522 541

Asiakkaamme suosittelevat