Ilmastoinnin jäähdytys

Toteutamme kokonaisratkaisuja yritysten ja organisaatioiden jäähdytys-, lämmitys- ja energiatarpeisiin sekä uudis- että saneerauskohteissa. Suunnittelemme, mitoitamme ja urakoimme asiantuntijoidemme toimesta ratkaisut alusta loppuun.

Kokeneet suunnittelijamme toteuttavat hotellien, kauppakeskusten, asuinrakennusten ja teollisuuden prosessien erilaiset tarpeet jäähdytyksen, lämmityksen ja energian käytön osalta. Suunnitelmissa ja mitoituksissa huomioidaan kokonaisvaltaisesti asiakkaidemme käyttötarpeet ja liiketoiminnan vaatimukset sekä energiatehokkuutta säätelevä lainsäädäntö. Urakoinnit toteutetaan tekemiemme suunnitelmien ja mitoitusten mukaan ammattitaitoisten asentajiemme toimesta. Huolellisen suunnittelun ja urakoinnin tuloksena asiakkaamme saavat energiatehokkaat ja toimivat jäähdytys-, lämmitys- ja energiaratkaisut.

 

Avullamme on mahdollisuus hyödyntää ilmaisenergiaa vapaajäähdytystekniikkaa hyödyntäen esimerkiksi erilaisissa teollisuuden ja datacentereiden ratkaisuissa, joissa tarvitaan jäähdytystä myös talviaikaan.

Ilmastoinnin jäähdytyssuunnittelu ja -mitoitus

Suunnittelu alkaa asiakkaan tarpeen ja prosessin kartoituksesta. Asiakkaan kanssa käydään läpi eri vaihtoehtoja järjestelmän toteutuksesta joiden perusteella tehdään mitoitukset, tämän jälkeen prosessi jatkuu tarjouslaskentaan.

 

Suunnitteluun, mitoitukseen, laskentaan ja urakointiin osallistuu usein useampi henkilö koko toimitusketjusta, esim. asiakas, meidän myyntitiimi, asentajamme ja laitetoimittaja.

Ilmastoinnin jäähdytys - Palvelu - SFT finntekniikka Oy
Ilmastoinnin jäähdytysten urakoinnit​ - Palvelu - SFT finntekniikka Oy

Ilmastoinnin jäähdytysten urakoinnit

Tarjouslaskennan jälkeen siirrytään urakointiin. Urakan sisällön mukaan tehdään asennus suunnitelmat, joiden mukaan työt etenee. Normaaliin urakkaan kuuluu laitteiden toimitus, putkitukset sekä eristykset, sähkölaitteiden ja automatiikan kaapeloinnit, järjestelmän koekäytöt ja käytönopastukset sekä takuuajan huollot.

 

Suunnitteluun, mitoitukseen, laskentaan ja urakointiin osallistuu usein useampi henkilö koko toimitusketjusta, esim. asiakas, meidän myyntitiimi, asentajamme ja laitetoimittaja.

Ilmastoinnin jäähdytyslaitteet

Toimitamme pienet ja suuret ilmastoinninjäähdytyslaitteet. Suorahöyrysteiset järjestelmät sekä välilliset vesi- ja liuoskiertoiset järjestelmät. Kohteina mm asuin-, teollisuus-, majoituskiinteistöt, oppilaitokset, sairaalat ja hoivakiinteistöt, toimistot sekä kauppakiinteistöt ja ostoskeskukset.

Ilmastoinnin jäähdytyslaitteet - Palvelu - SFT finntekniikka Oy

Asiakkaamme suosittelevat

Huoltopäivystys 24/7

Käytössänne merkkiriippumaton kylmälaiteiden huollon puhelinpalvelumme, joka päivystää vuoden jokaisena päivänä.

050 5522 541