Varastot ja terminaalit

Kylmätekniikkaa käytetään kaikissa elintarvikeketjuun liittyvien yritysten toiminnoissa; alkutuotannossa, ruokateollisuudessa, kuljetuksissa, kaupoissa ja ruokapalveluiden tuotannossa. Kaikkien näiden vaiheiden väliin tarvitaan myös ammattilaistemme tuottamia varastojen ja terminaalien kylmäratkaisuja, jotta elintarvikkeiden säilyvyys voidaan varmistaa ennen niiden siirtymistä seuraavaan vaiheeseen.

Varastoissa ja terminaaleissa ratkaisujamme käytetään tuotteiden varastointiin eri lämpötiloissa. Ammattilaisemme varmistavat, että elintarvikkeiden säilyvyyteen ja turvallisuuteen liittyvät kylmä- ja jäähdytysratkaisut vastaavat tuotteiden varastointiajanjaksoon liittyviä tarpeita energiatehokkaasti ja lainsäädännön vaatimusten mukaisesti.

Suunnittelu ja -mitoitus

Suunnittelu alkaa asiakkaan tarpeen ja prosessin kartoituksesta. Asiakkaan kanssa käydään läpi eri vaihtoehtoja järjestelmän toteutuksesta, joiden perusteella tehdään mitoitukset, tämän jälkeen prosessi jatkuu tarjouslaskentaan.

 

Suunnitteluun, mitoitukseen, laskentaan ja urakointiin osallistuu usein useampi henkilö koko toimitusketjusta, esim. asiakas, meidän myyntitiimi, asentajamme ja laitetoimittaja.

Varasto ja terminaali - Palvelu - SFT finntekniikka Oy
Varasto ja terminaali - Urakointi - Palvelu - SFT finntekniikka Oy

Urakointi

Tarjouslaskennan jälkeen siirrytään urakointiin. Urakan sisällön mukaan tehdään asennus suunnitelmat, joiden mukaan työt etenee. Normaaliin urakkaan kuuluu laitteiden toimitus, putkitukset sekä eristykset, sähkölaitteiden ja automatiikan kaapeloinnit, järjestelmän koekäytöt ja käytönopastukset sekä takuuajan huollot.

 

Suunnitteluun, mitoitukseen, laskentaan ja urakointiin osallistuu usein useampi henkilö koko toimitusketjusta, esim. asiakas, meidän myyntitiimi, asentajamme ja laitetoimittaja.

Kylmälaitteet ja jäähdytysjärjestelmät

Toteutamme kylmä- ja pakastevarastoja asiakkaan tarpeiden mukaan. Toimitamme koko projektin alusta alkaen avaimet käteen periaatteella. Vaihtoehtoisesti toimitamme pelkän koneistuksen. Asiakkaitamme ovat mm. vihannes- ja juuresvarastot, terminaalit ja elintarviketukut

Kylmälaitteet ja jäähdytysjärjestelmät - SFT Finntekniikka Oy

Asiakkaamme suosittelevat

Huoltopäivystys 24/7

Käytössänne merkkiriippumaton kylmälaitteiden huollon puhelinpalvelumme, joka päivystää vuoden jokaisena päivänä.

050 5522 541