Huolto ja ylläpito

Huolto-, ylläpito- ja valvontapalvelumme kattavat koko kylmälaitteistojen ja jäähdytysjärjestelmien elinkaariin liittyvät toimenpiteet. Huolto- ja ylläpitopalveluidemme avulla varmistetaan kylmälaitteiden kylmäketjun katkeamattomuus ja jäähdytysjärjestelmien luotettava toiminta, vähennetään niiden energiankulutusta ja reagoidaan nopeasti niissä mahdollisesti esiintyviin vikatilanteisiin.

Ammattitaitoisen henkilökuntamme toimesta säännöllisesti ja huolellisesti tehdyt huollot ja tarkastukset pidentävät laitteiden ja järjestelmien käyttöikää, parantavat energiatehokkuutta, säästävät kustannuksia ja vähentävät yllättäviä laite- ja järjestelmävikoja. Asiakkaidemme huoltopalvelusopimuksiin sisältyy 24/7 -päivystyspalvelu vuoden jokaisena päivänä.

Huolto- ja ylläpito

Kylmälaitteiden ja jäähdytysjärjestelmien säännölliset huollot, kuntotarkastukset ja energiatason optimoinnit lisäävät laitteiden käyttöikää ja säästävät korjaus- ja käyttökustannuksissa. Oikein toimivat laitteet takaavat hyvän hyötysuhteen.

Kylmäalan ammattilaisemme dokumentoivat tekemänsä toimenpiteet ja ylläpitävät laitekohtaisia konekortteja. Konekortteihin kirjataan asiakkaidemme laitteistojen pääkomponentit ja niille suoritetut toimenpiteet, jolloin voimme ennakoida eri komponenttien huoltotarpeet ja asiakkaamme ovat aina tietoisia oman laitteiston tilasta sekä siihen tehdyistä huolto-, ylläpito- ja korjaustoimenpiteistä ja niiden tarpeellisuudesta.

Huolto ja ylläpito - Palvelu - SFT finntekniikka Oy
Valvonta - Palvelu - SFT finntekniikka Oy

Valvonta

Valvontapalveluidemme avulla huolehditaan kylmälaitteiden kylmäketjun katkeamattomuudesta ja jäähdytysjärjestelmien luotettavasta toiminnasta sekä nopeasta häiriötilanteisiin reagoimisesta.

 

Ammattilaisemme kytkevät kylmälaitteistoihin ja -järjestelmiin seurantalaitteita, joiden avulla voidaan tallentaa katkeamattomasti esimerkiksi kylmälaitteistojen lämpötiloja. Valvontalaitteiden avulla huoltopalvelumme voi reagoida nopeasti kriittisiin häiriötiloihin ja korjata mahdollisia vikatiloja etätyökalujen avulla, jolloin apu on nopeasti saatavilla.  Myös valvontalaitteiden vähemmän kriittisten ilmoitusten avulla ammattilaisemme voivat ennakoida laitteistojen tulevia huolto- ja ylläpitotarpeita.

Varaosat

Kattavan varaosavarastomme avulla voimme nopeuttaa korjaus- ja huoltotoimenpiteitä ja huolehtia  kylmäketjun katkeamattomuudesta, vähentää näin asiakkaidemme kylmähävikin mahdollisuutta ja tehostaa ammattilaistemme työpanokseen kuluvaa aikaa.

Varaosat - Huolto ja ylläpito - Palvelu - SFT finntekniikka Oy

Asiakkaamme suosittelevat

Huoltopäivystys 24/7

Käytössänne merkkiriippumaton kylmälaitteiden huollon puhelinpalvelumme, joka päivystää vuoden jokaisena päivänä.

050 5522 541