Habeo Group

Olemme ylpeitä saadessamme kutsua itseämme Habeo Groupin jäseneksi. Olemme tiivis yhteisö, joka tukee toisiaan ja palvelee asiakkaitaan kaikissa kiinteistötekniikan tarpeissa ympäri maan. Meidät tunnetaan siitä, että rima on korkealla. Kaikki urakat hoidetaankin aina viimeisen päälle niin, että kellokin kiittää.

Habeolaisuus on synonyymi osaamiselle ja reilulle toimintakulttuurille, joka loistaa jokaisessa asiakaskohtaamisessa ja vertaansa vailla olevassa yhteishengessämme. Meillä ei kravatit kiristä kaulaa, vaan paiskimme töitä rennolla, mutta tehokkaalla otteella. Tämä on myös syy siihen, miksi asiakkaamme haluavat pitkäaikaista kumppanuutta kertaprojektien sijaan.
 

Annetaan numeroiden puhua puolestaan. Habeo Group ei ole vain 14 vahvan kiinteistötekniikan toimijan yhteenliittymä, vaan myös merkittävä alan vaikuttaja. Luvut kertovat myös selvää kieltä: konsernimme liikevaihto on noin 180 miljoonaa euroa (pro forma 2023) ja työllistämme lähes 800 alan kärkitekijää.

On ilo ja kunnia olla mukana tässä tarinassa! Käy tutustumassa lisää Habeo Groupiin ja muihin porukkaamme kuuluviin huippuammattilaisiin: https://habeogroup.fi/

Yhdessä muodostamme kylmäalan ammattilaiset alakonsernin

SFT Finntekniikka, Reflink ja Vaasan Kylmäkone muodostavat yhdessä kylmäalan ammattilaiset alakonsernin, joka tarjoaa kattavia ja innovatiivisia kylmäalan ratkaisuja. Tämä yhteistyöverkosto mahdollistaa laajan palvelutarjonnan, joka kattaa kaiken suunnittelusta asennukseen ja huoltoon, varmistaen laadukkaan ja ympäristöystävällisen palvelun asiakkaille ympäri Suomen.

 

Tutustu tarkemmin yrityksiin ja heidän tarjoamiin palveluihin:

Faktalaatikko (2023)

8,97

Liikevaihto
M/€

37

Henkilöstön
määrä

4745

Työkeikat
vuodessa

82%

Henkilöstön
tyytyväisyys

15

Kylmäjärjestelmien uudistukset F-kaasuasetuksen mukaiseksi

545

Asiakkaat

SFT Finntekniikka Oy on perustettu vuonna 1997 ja yritys on vuosien varrella kasvanut tasaisesti pienestä kylmäalan toimijasta kokonaisvaltaiseksi kylmälaitteistojen ja jäähdytysjärjestelmien kokonaisratkaisujen tuottajaksi.

Tämä on tarkoittanut monialaisen ammattilaisten joukon kasvattamista rekrytointien sekä oppilaitosten ja oppisopimuskoulutusten kautta tehdyn yhteistyön kautta. SFT Finntekniikan työntekijät koostuvat kylmäalan erikoisosaajista, joiden kohdalla myös varmistetaan jatkuva lainsäädännön ja standardien vaatima koulutus ja osaaminen.

 

Yrityksen toimintaa ohjaa luottamus ammattilaistemme tekemiseen ja toiminnassa varmistetaan, että heillä on aina kaikki tarvittava osaaminen ja työkalut laadukkaan työnsä tueksi. Yrityksen historian aikana ympäristövaatimukset ja digitalisoituminen ovat myös näkyneet voimakkaasti kylmäalalla, joten olemme kouluttautuneet ja huomioimme lainsäädännön vaatimukset ja hyödyntää yhä laajemmin digitalisuuden tuomia mahdollisuuksia asiakkaiden toimintaympäristöissä.

 

SFT Finntekniikka toimittaa, valvoo ja huoltaa kylmälaite- ja jäähdytysjärjestelmiä pääasiassa koko läntisen Suomen alueella ja tilasäiliöratkaisuja ympäri Suomen. Yritys myös laajentaa jatkuvasti toimintaansa yhä laajemmalle alueelle kaikkien palveluidensa osalta.

Vaasan Kylmäkone on vuodesta 1982 lähtien tarjonnut laadukkaita kylmäalan palveluita ja ratkaisuja. Yrityksen taival on kerryttänyt kokemusta ja osaamista, joka kattaa koko kylmäalan kirjon, aina suunnittelusta asennuksiin ja huoltoon.

Vaasan Kylmäkoneen asentajatiimi koostuu sekä pitkän linjan ammattilaisista että uuden sukupolven osaajista, jotka yhdessä muodostavat vankan perustan yrityksen toiminnalle. Vaasan Kylmäkone panostaa vahvasti henkilöstönsä jatkuvaan koulutukseen, varmistaen näin, että tiimi pysyy ajan tasalla alalla tapahtuvista kehityksistä ja uusimmista teknologioista.

Yrityksen palveluvalikoima on laaja ja kattaa niin kylmälaitteiden laite- ja järjestelmämyynnin, asennukset ja huollot kuin suunnittelun ja mitoituksenkin. Laite- ja järjestelmämyynnissä Vaasan Kylmäkone luottaa tunnettujen valmistajien laitteisiin ja varaosiin, ja se on myös erikoistunut valmistamaan omia kylmäkoneita, tarjoten näin asiakkaille räätälöityjä ratkaisuja. Asennus- ja huoltopalvelut sisältävät huoltosopimukset sopimusasiakkaille sekä 24/7 päivystyspalvelun, taaten laitteiston luotettavuuden ja jatkuvan toimivuuden.

 

Suunnittelu- ja mitoituspalvelut ovat myös olennainen osa Vaasan Kylmäkoneen tarjoamaa palvelukokonaisuutta. Yritys kokoaa laitekokonaisuudet asiakkaan tarpeiden mukaisesti, tarjoten näin kullekin asiakkaalle optimaaliset ja tehokkaat kylmäratkaisut. Vaasan Kylmäkoneen pitkä kokemus ja monipuolinen palveluvalikoima tekevät siitä luotettavan kumppanin kaikkiin kylmäalan tarpeisiin.

Mitä asiakkaamme saavat?

Asiakas saa käyttöönsä laajaa kokemusta ja osaamista sekä joustavaa kokonaispalvelua, joka tarkoittaa asiakkaalle nopeaa reagointia ja helppoa toimimista yhden toimittajan kanssa, vaikka kyseessä olisi isojakin toteutuskokonaisuuksia. Yrityksen toiminta on tuottanut pitkäaikaisia asiakassuhteita, joka kertoo tyytyväisistä asiakkaista ja onnistuneesta pitkäjänteisestä yhteistyöstä. Yrityksessä on totuttu räätälöimään palveluita ja kuuntelemaan asiakkaiden tarpeita. Asiakkaat ovat arvostaneet yrityksen tekemistä ja saamaansa kokonaisuutta.

Kylmäalan ammattilaiset -palveluympyrä

Asiakkaamme suosittelevat