Saatko sinä töissä tukea?

Teetkö töitä yksin vai ryhmässä? Onko sinulla taistelupari tai jopa kokonainen tiimi? Koolla ei ole väliä jos siltä ei saa tukea tai apua. Liian usein näkee, että yksi tekee ja muut katsovat vierestä. Apua tai neuvoa pyytäessä saa vastaukseksi v*ttuilua. 

Asioidenhan ei tarvitse olla näin. Jokainen tietysti voi katsoa itseään peilistä ja miettiä kuinka itse toimii, kun joku kysyy apua. Itse voin käsi sydämellä sanoa, että itse en moisesta joudu kärsimään.

Meillä Finntekniikalla kaikki vetää yhtä köyttä, aina valmiina auttamaan, oli kellonaika mikä tahansa. Niin noviisit kuin kokeneemmatkin kaipaavat välillä apua. Meillä neuvoa tai apua pyydettäessä, sitä saa varmasti. Useimmiten ennen kuin ehtii edes pyytää. Työ kuin työ, yhtään ei tarvitse jännittää, että ”mitä jos en osaa tai onnistu?”. Kun takana tai puhelimen päässä on aina joku, joka mielellään auttaa ilman ”Ekkö sä ny tuotakaan osaa” asennetta. 

Itse yrityksemme tuoreimpana kylmäasentajana saan huomata keikka toisensa perään sen, että kun kohteeseen saavun asentajaparini kanssa, kuulen ensimmäisenä lauseen ”koita sä selvittää ensin, mä oon tässä sun takana jos kaipaat apua”. Ylimääräinen jännitys katoaa hartioilta kun tietää, että joku auttaa ja tukee, eikä vaan hengitä niskaan ja tuomitse. Mikä olisikaan parempi tapa oppia etsimään vikaa ja huoltamaan, luottavaisin mielin?

Voi kuulostaa absurdilta ajatukselta, että työnteko voisi olla kivaa, työkaverit mukavia ja että töihin on kiva mennä. Minun onnekseni se on näin. Pidäthän huolen, että on myös sinunkin!

Hae meille töihin.

Kylmäasentaja 
Mikael Takamaa
SFT Finntekniikka

tukea tekstille