Reflink Engineering Oy on nyt osa SFT Finntekniikka Oy:tä

SFT Finntekniikka Oy:n emoyhtiö SFT Group Oy on ostanut seinäjokelaisen Reflink Engineering Oy:n liiketoiminnot 31.5.2023. Reflink Engineering tarjoaa kylmäjärjestelmien asiantuntijapalveluita ja liiketoimintakauppa tulee vahvistamaan SFT Groupin osaamista entisestään.

Reflink Engineering Oy on nyt osa SFT Finntekniikka Oy:tä
  • Yrityskauppa mahdollistaa valtavan tietotaidon lisäämisen. Olemme todella innoissamme tästä, sillä meiltä löytyy yhteistä historiaa Reflinkin kanssa useiden onnistuneiden projektien myötä, kertoo SFT Groupin toimitusjohtaja Jyri Peuranen.

Konsernin tavoitteena on kasvattaa kylmätekniikkaliiketoimintaa ja laajentua valtakunnallisesti entistä merkittävämmäksi toimijaksi. Toiminnan kasvattaminen yrityskaupoilla tukee siis vahvasti SFT Groupin strategiaa.

  • Liittyminen osaksi SFT Groupia tuo nykyisten ja uusien asiakkaidemme käyttöön entistä laajemman osaamisen ja palveluvalikoiman. Me taas pystymme vahvistamaan SFT:n toimintaa tarjoamalla erityisosaamista erityisesti jäähdytys-, kylmä- ja energia-asioihin kaupan alalla, kertoo Reflink Engineeringin omistaja Janne Ruhanen.

SFT Group muodostaa vahvan liiton yhdessä SFT Finntekniikka Oy:n, Vaasan Kylmäkone Oy:n ja nyt uusimman tulokkaan Reflink Engineering Oy:n kanssa. Reflinkin mukaan tulemisen myötä myös uusi toimipiste on avattu Hämeenlinnaan (Vankanlähde 7, 13100 Hämeenlinna). Kylmäävän osaava henkilöstö palvelee asiakkaita niin Vaasan, Seinäjoen, Kalajoen kuin nyt Hämeenlinnan toimipisteillä.

Konsernin kautta on nyt saatavilla entistä laajempi joukko kylmäteknisiä asiantuntijoita ja monipuolisempi palveluvalikoima. Reflinkin brändi ja toiminnot pysyvät ennallaan, mutta jatkossa ne löytyvät SFT Finntekniikka Oy:n y-tunnuksen alta.

Haluatko lisätietoja tai voimmeko auttaa parhaimman kylmälaite- tai jäähdytysratkaisun löytämisessä? Ota yhteyttä, autamme mielellämme!

Jyri Peuranen, SFT Group Oy
+358 400 913 892, jyri.peuranen@sft.fi

Janne Ruhanen, Reflink Engineering Oy
+358 40 661 6314, janne.ruhanen@reflink.fi

SFT Group kuuluu Habeo Groupiin. Habeo Group muodostaa alueellisesti vahvojen toimijoiden yhteenliittymän, joka mahdollistaa laadukkaiden kiinteistötekniikan palveluiden ja ratkaisujen tarjoamisen maanlaajuisesti

#sftfinntekniikka #reflink #kylmäalanammattilainen #sft #habeogroup

Lataa tiedote pdf-muodossa:
SFT_Reflink_tiedote_2023.pdf