Teollisuus ja prosessit

Teollisuuslaitoksissa ja erilaisissa tuotantoprosesseissa vaaditaan kylmälaite- ja jäähdytysjärjestelmäratkaisujamme, jotta asiakkaidemme tuotteiden valmistukseen liittyvät lämpötilat saadaan oikeanlaisiksi ja turvallisiksi.

Teollisuudessa ja prosesseissa ratkaisujamme tarvitaan usein nopeaan lämpötilojen laskemiseen ja tuotteiden säilytykseen eri lämpötiloissa. Ammattilaisemme varmistavat, että asiakkaidemme tuotteiden valmistukseen, säilyvyyteen ja turvallisuuteen liittyvät vaiheet saadaan onnistumaan kylmälaitteistojen ja jäähdytysjärjestelmien osalta energiatehokkaasti ja lainsäädännön mukaisesti.

Suunnittelu ja -mitoitus

Suunnittelu alkaa asiakkaan tarpeen ja prosessin kartoituksesta. Asiakkaan kanssa käydään läpi eri vaihtoehtoja järjestelmän toteutuksesta, joiden perusteella tehdään mitoitukset, löydetään oikea laitevaihtoehto.  Verrataan eri vaihtoehtojen energian säästämiseksi. Tämän jälkeen prosessi jatkuu suunnitteluun ja tarjouslaskentaan.

 

Suunnitteluun, mitoitukseen, laskentaan ja urakointiin osallistuu usein useampi henkilö koko toimitusketjusta, esim. asiakas, meidän myyntitiimi, asentajamme ja laitetoimittaja. Tavoitteena on valmistaa mahdollisimman taloudellinen ja pitkäaikainen energiatehokas kokonaisuus.

Teollisuus ja prosessit - Palvelu - SFT finntekniikka Oy
Ilmastoinnin jäähdytysten urakoinnit​ - Teollisuus ja prosessit​ - Palvelu - SFT finntekniikka Oy

Urakointi

Tarjouslaskennan jälkeen siirrytään urakointiin. Urakan sisällön mukaan tehdään asennus suunnitelmat, joiden mukaan työt etenee. Normaaliin urakkaan kuuluu laitteiden toimitus, putkitukset sekä eristykset, sähkölaitteiden ja automatiikan kaapeloinnit, järjestelmän koekäytöt ja käytönopastukset sekä takuuajan huollot.

 

Suunnitteluun, mitoitukseen, laskentaan ja urakointiin osallistuu usein useampi henkilö koko toimitusketjusta, esim. asiakas, meidän myyntitiimi, asentajamme ja laitetoimittaja.

Kylmälaitteet ja jäähdytysjärjestelmät

Laaja valikoima energiatehokkaita jäähdytyslaitteita sekä lämpöpumppuja erilaisiin käyttötarkoituksiiin, kuten elintarviketeollisuus ja suurtalouskeittiöt. Toimitamme pienet ja suuret ilmastoinninjäähdytyslaitteet. Suorahöyrysteiset järjestelmät sekä välilliset vesi- ja liuoskiertoiset järjestelmät. Lämpöpumppuja toimitetaan teollisuuden prosessien hukkalämpöä hyväksikäytettäessä.  Hyväksikäytetään teollisuuden prosesseissa vapaajäähdytystä. Saavutetaan taloudellisia säästöjä käyttämällä ulkoilmaa jäähdytykseen.

 

Toteutamme kylmä- ja pakastevarastoja asiakkaan tarpeiden mukaan. Toimitamme koko projektin alusta alkaen avaimet käteen periaatteella. Vaihtoehtoisesti toimitamme pelkän koneistuksen

Teollisuus ja prosessit - Kylmälaitteet ja jäähdytysjärjestelmät -Palvelu - SFT finntekniikka Oy

Asiakkaamme suosittelevat

Huoltopäivystys 24/7

Käytössänne merkkiriippumaton kylmälaitteiden huollon puhelinpalvelumme, joka päivystää vuoden jokaisena päivänä.

050 5522 541