Eepee uudisti myymälöitään – Sft vastasi kylmäurakoinnista

Saimme olla mukana saneeraamassa S-Market Ilmajoen ja S-Market Jalasjärven kohteiden kylmäjärjestelmät sekä olimme rakentamassa uutta S-Market Alakylää.

Kylmäjärjestelmät rakensimme nykyaikaisiksi ja energiatehokkaiksi CO2- järjestelmiksi. Projektit etenivät aikataulujen mukaisesti ja kohteet valmistui marras-joulukuun vaihteessa. Toteutimme kohteiden suunnittelun, mitoituksen, kaikki asennukset sekä käyttöönoton vankalla ammattitaidolla.

Kylmäjärjestelmät toteutettiin SCM Frigon CO2-koneikoilla, Alfa-Lavalin kaasunjäähdyttimellä, Alfa LUVE:n hyörystimillä sekä Danfoss kylmäautomatiikalla. Järjestelmien seuranta on toteutettu Danfoss AK-SM 850 System Managerilla. Danfoss kylmäautomatiikka mahdollistaa energiansäästö- ja optimointitoiminnot. Ne on otettu täydessä laajuudessa käyttöön. Kylmäjärjestelmien lauhdelämpö hyödynnetään tuloilmaan ja lattialämmitykseen.

Kylmäjärjestelmien käyttöönotto S-Market Ilmajoella ja S-Market Jalasjärvellä toteutettiin vaiheittain, jonka vuoksi kaupassa asiointi onnistui saneerauksien aikana ongelmitta.